Spoedservice

Spoedservice kledingreparatie

Heeft u met spoed kledingreparatie in Tiel nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij Gouden Schaar Correct bieden wij u een snelservice aan! (Binnen 1 uur klaar!)

Spoed kledingreparatie in Tiel

Bent u vergeten om op tijd uw kledingstuk te laten repareren en heeft u het vandaag nog nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een spoedreparatie. Wij kunnen u binnen 1 uur helpen met het vermaken van uw kleding. Denk hierbij aan het inkorten en/of innemen van een broek.
Naast het repareren zijn er ook nog andere diensten die u kunt aanvragen bij ons met spoed. Snel uw kleding laten reinigen en stomen hiervan? Of wellicht nog even uw overhemd laten strijken? Dan kunt u gebruik maken van onze spoed strijkservice.

Wat houdt onze spoedservice in?

Het kan zijn dat u net een nieuw pak heeft gekocht in de stad en dat u uw pantalon moet laten inkorten of innemen. Met onze snelservice kledingreparatie kunnen wij dit vaak al binnen een uur voor u vermaken en herstellen.

Kortgezegd houdt dit in dat wij uw kledingstuk voorrang geven op de andere huidige werkzaamheden. U kunt in de tussentijd een kopje koffie drinken of verder shoppen in de stad. Wij geven u een telefoontje wanneer het klaar is, dat vinden wij bij Gouden Schaar Correct service & snel. 

 

Snelle Kledingreparatie met behoud van kwaliteit

Wij werken bij Gouden Schaar Correct snel, maar wij waarborgen altijd de kwaliteit van uw kledingstuk. Dus wij raffelen niks af en hebben hierdoor een groot aantal vaste klanten gekregen. “Kwaliteit staat voor kwantiteit!