Ons verhaal

Safi-Ola Huseini, de trotse eigenaar van Gouden Schaar Correct, streeft al vele jaren naar klanttevredenheid en kwaliteit. Sinds zijn jeugd heeft Safi-Ola zijn passie als kleermaker gevolgd, en met meer dan 35 jaar ervaring doet hij dat nog steeds met toewijding voor zijn gewaardeerde klanten. Klanten uit verschillende landen, waaronder Frankrijk, België en Duitsland, kiezen voor de deskundigheid en uitgebreide ervaring van Safi-Ola om hun kleding op maat te laten maken of te repareren. Bij Gouden Schaar Correct streven we niet alleen naar vakmanschap, maar ook naar een positieve impact op onze planeet. We geloven dat het verspillen van kleding zonde is. Kleding een tweede kans geven, betekent een stap in de richting van een betere wereld.

 

Safi-Ola Huseini in zijn jongere jaren bezig met maatwerk

 

U vindt onze drukbezochte kledingreparatiewinkel “Gouden Schaar Correct” op de Hoogeindsestraat 8 in Tiel. De winkel van Safi-Ola is al jarenlang een begrip in Tiel en de Betuwe dankzij de kwaliteit die word geleverd en ruim 35 jaar ervaring als kleermaker. Bij Gouden Schaar Correct repareren en vermaken we niet alleen kleding, maar ook items zoals kussens en gordijnen. 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om kleding op maat te laten maken, kleding te vermaken en kleding te herstellen. Zelfs kleine en soms grote gebreken aan kleding kunnen vaak professioneel worden hersteld tegen een betaalbare prijs. Vooral bij kostbare kledingstukken is deskundige reparatie altijd het overwegen waard. Het herstellen en aanpassen van gedragen kleding draagt bij aan duurzaamheid en draagt zo bij aan een beter milieu.

In combinatie met een kledingreparatie en gordijnatelier kunt u bij de Gouden Schaar Correct ook terecht voor de stomerijservice

Onze klanten zijn particulieren, modezaken en bedrijven, en velen van hen vinden hun weg naar ons. Klanten uit heel Nederland vertrouwen erop dat Gouden Schaar Correct hun kleding zorgvuldig herstelt, en wij streven ernaar om de beste service te bieden. In Tiel en omstreken werken we ook samen met bedrijven. Enkele van onze gewaardeerde partners zijn: