Zakelijke klanten

Bij de Gouden Schaar Correct werken we steeds intensiever samen met zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Onze taken variëren van het stomen van bedrijfskleding tot het verhelpen van fabrieksfouten en het leveren van maatwerk. We hebben het privilege om te kunnen samenwerken met diverse ondernemers, en het onderhouden van sterke en gezonde relaties met zowel zakelijke als particuliere klanten staat voor ons centraal.

Retailers en modezaken kunnen bij ons terecht voor reparaties aan kledingstukken die hun klanten bij hen hebben gekocht. Het is zonde om als ondernemer meteen een nieuw kledingstuk aan te bieden als het probleem eenvoudig door ons kan worden opgelost. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we snel inspringen en hanteren we altijd het motto: “Uw klant is onze klant”. Het is voor ons van het hoogste belang dat uw klanten tevreden zijn.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat onder andere:

  • Het zorgvuldig stomen en reinigen van bedrijfskleding om een professionele uitstraling te behouden.
  • Maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat de kleding perfect past en aan uw specifieke eisen voldoet.
  • Het borduren van bedrijfslogo’s om uw merkidentiteit te versterken en een uniforme uitstraling te creëren.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om nauw met u samen te werken om aan al uw wensen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gespecialiseerde offerte op maat. Bij Gouden Schaar Correct staan we altijd klaar om u te helpen bij al uw kledinggerelateerde behoeften, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het succes van uw bedrijf.