Adres: Kerkstraat 2e, Tiel
(naast kapper Esmé)
Openingstijden Maandag t/m Zaterdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Zondag: gesloten
Vragen? Bel ons! 0344-707715
06-41134220

Kledingreparatie

Repareren van kleding

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding

Kledingreparatie Gouden Schaar Correct beschikt over speciale machines voor, en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Gordijnen

Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken met zo’n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwarsnaden.

Overig woningtextiel

De bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubel overtrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. .

Stomen en Wassen.

U kunt uw kleding ook bij de Gouden Schaar Correct aanbieden om te laten stomen of wassen in onze wasserij.

Naaimachine Reparatie en Herstellen

Naaimachine kapot? Laat uw naaimachine borduurmachine of lockmachine repareren bij ons. Bel ons en anders loop gerust even bij ons binnen voor al uw vragen

Wij helpen u graag.

 

Kerkstraat 2E

0344707715

0641134220