Gordijnatelier

Bij Gouden Schaar Correct zijn we trots op onze expertise in gordijnen, en we bieden een uitgebreide reeks diensten om aan al uw behoeften te voldoen:

Vitrage: We zijn in staat om alle soorten vitragegordijnen te vervaardigen, waaronder platte, enkele, vlinder- en dubbele plooien. Indien nodig kunnen we lood inzetten met behulp van gespecialiseerde machines en zorgen we voor een keurige afwerking met blinde zomen.

Overgordijnen: Onze diensten omvat verschillende modellen, zoals het vermaken met  enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi, ringgordijnen, gevoerde gordijnen en gordijnen met verduisterende voering. We gebruiken hoogwaardige gordijn- en vitragebanden om slijtage te voorkomen.

Vouwgordijnen: Of u nu kiest voor voering of niet, onze op maat gemaakte vouwgordijnen worden zorgvuldig vervaardigd met behulp van het nieuwste kettingsysteem.

Gordijnen verbreden: Als uw gordijnen moeten worden verbreed, kunnen we ze deskundig aan elkaar naaien, zodat ze naadloos passen bij uw ramen.

Gordijnen op maat: Heeft u speciale raamvormen, zoals ronde of boogvormige ramen? Geen enkel probleem. We komen graag bij u langs om de juiste metingen te verrichten en uw gordijnen perfect op maat te maken.

Rolgordijnen: Ook voor op maat gemaakte rolgordijnen kunt u bij ons terecht.

Maatadvies: Om ervoor te zorgen dat uw gordijnen, vitrages en vouwgordijnen perfect passen, is het van essentieel belang om de juiste maten te verstrekken.

Welke stof heb ik nodig voor mijn gordijnen?

Onze samenwerkingen met stofwinkels binnen Nederland zorgt ervoor dat we u kunnen voorzien van een dichtbij liggende stofwinkel die u kan adviseren naar uw behoeften.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of via telefoonnummers 0344-707715 | 06-41134220 voor deskundig advies. Bij Gouden Schaar Correct streven we ernaar om aan al uw gordijnwensen te voldoen en uw interieur te verfraaien met stijlvolle en op maat gemaakte gordijnen.

Contactformulier