Donsjassen

Heeft u een scheur (winkelhaak), brandgat of gat in uw jas dat gerepareerd moet worden?

Geen zorgen, wij kunnen deze reparaties uitvoeren zonder dat ze zichtbaar zullen zijn. Het zou jammer zijn om uw donsjas na slechts een paar keer dragen weg te moeten gooien. Bij ons krijgt uw jas een tweede leven.

Onze diensten omvatten:

  • Herstel van donsjassen met brandschade: Wij kunnen brandschade aan uw donsjas herstellen, waardoor deze er weer als nieuw uitziet en veilig kan worden gedragen.
  • Herstel van donsjassen met winkelhaakschade: Als uw donsjas een winkelhaak of scheur heeft opgelopen, kunnen wij deze schade onzichtbaar herstellen, zodat uw jas weer in perfecte staat verkeert.
  • Vervanging van ritssluitingen voor donsjassen: Wij bieden opties voor nieuwe ritssluitingen, inclusief waterdichte, dubbele of enkele ritsen, om uw jas weer volledig functioneel te maken.
  • Donsjasservice voor de winter: Voordat u op wintervakantie gaat, bieden wij een algemene controle van uw donsjas om ervoor te zorgen dat deze klaar is om u warm te houden tijdens de koude maanden.
  • Stomen van uw donsjas: Naast reparaties bieden wij ook stoomdiensten om uw donsjas schoon en fris te houden, zodat u er altijd piekfijn uitziet.

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige reparaties en onderhoud voor uw donsjassen, zodat u nog vele seizoenen van uw favoriete jas kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of meer informatie