Dekbed laten stomen & reinigen in Tiel

Uw dekbed laten stomen bij de beste Stomerijservice? Wij zijn specialist in het reinigen en stomen van dekbedden.

Daarnaast bieden we bij Gouden Schaar Correct ook kledingreparatie aan voor het vermaken en herstellen van allerlei soorten kledingstukken of zelfs voor uw dekbed.

Er zijn verschillende soorten dekbedden. De meest voorkomende dekbedden zijn:

  • wollen dekbedden,
  • donzen dekbedden
  • synthetisch gevulde dekbedden. 

Iedere vulling  van een dekbed heeft weer haar eigen manier van onderhoud nodig. Waar het om gaat is dat uw dekbed ook na de reiniging haar veerkracht en optimale warmte isolatie blijft behouden. Zodat u weer kunt slapen onder een warm, schoon en fris dekbed.

Wollen dekbedden laten stomen & reinigen

Wollen dekbedden kunnen over het algemeen beter chemisch gereinigd (gestoomd) worden.

Donzen dekbedden laten reinigen

Donzen dekbedden kunnen weer beter natgewassen worden in verband met bescherming van de donsvulling. Toch is het verstandig om ook dit na te reinigen professioneel te laten doen om beschadiging van de dons te voorkomen. Het op deze manier van uw donzen dekbed reinigen, geeft het beste resultaat!

Synthetisch gevulde dekbedden laten reinigen

Ook een synthetisch gevuld dekbed kan beter worden natgewassen. Bij onze stomerijservice In Tiel bekijken we altijd per dekbed wat hoe wij het beste uw dekbed kunnen reinigen en/of stomen.

Vragen over dekbedden laten stomen & reinigen?

Heeft u vragen en/of wilt u uw dekbed laten reinigen en stomen in Tiel door ons? Maak dan een afspraak via ons contactformulier.