19-09-2023: Terugblik op 2014

Published by Gouden Schaar Correct on

Natuurlijk juicht ook Tiels Flipje mee voor onze Oranje helden tijdens het WK en EK voetbal! Speciaal voor deze gelegenheden heeft hij zich een gloednieuw juichpak laten aanmeten. Sinds juli 2014 is Flipje de trotse drager van dit opvallende pak, en hij staat klaar om de Markt in Tiel op te fleuren zodra Oranje aan de aftrap staat tijdens een WK of EK.

Safi-Ola met burgemeester Hans Beenakker in 2014

Dit unieke juichpak is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen stadspromotie Tiel en enkele enthousiaste Tielse ondernemers, die hun tijd en expertise vrijwillig hebben ingezet. De kleermaker Safi-Ola Huseini van de Gouden Schaar heeft met toewijding en vakmanschap dit opvallende stukje Tielse trots gecreëerd. Het juichpak is niet alleen een blijk van steun voor ons nationale team, maar ook een prachtig symbool van de Tielse gemeenschap die samenkomt om te juichen voor Oranje.

Dus, als je tijdens het WK of EK voetbal in Tiel bent, mis dan niet de kans om Flipje in zijn opvallende juichpak te zien en deel te nemen aan de feestelijke sfeer. We zijn trots op onze Oranje helden en op de gemeenschap die hen met open armen verwelkomt. Laten we samen juichen voor succes op het veld en voor de sterke band die onze stad kenmerkt.

Categories: Nieuwsblog